Få det bedste webhotel hos SPEEDBOX!

Find dit domænenavn her


Vælg det rette webhotel

Lille webhotel

 • Sub-domæner: ∞
 • Plads til filer: 10 GB
 • Trafikgrænse: 100 GB/mdr.
 • E-mail adresser: ∞
 • System: Linux / php
 • E-mail support: Ja

100/måned

Stort webhotel

 • Subdomæner: ∞
 • Plads til filer: 50 GB
 • Trafikgrænse: 300 Gb/mdr.
 • E-mail adresser: ∞
 • System: Linux / php
 • E-mail support: Ja

400/måned

checkmark Hurtigere hjemmeside

checkmark Mere brugervenligt

checkmark Højere konvertering

Hvad gør et webhotel til ”det bedste webhotel”?

Hos SPEEDBOX mener vi ikke, der er noget nemt svar. Det bedste webhotel er nemlig både hurtigt, stabilt og brugervenligt, men servicen omkring det skal også være i top.

SPEEDBOX leverer hurtig webhosting til både professionelt brug og privat. Faktisk er vi overbeviste om, at vi leverer en så god ydelse, at vi kan bryste os af at have de bedste og hurtigste webhoteller i Danmark.

Hvorfor? Det kan du læse her.

Let proces at få domæne og webhotel

På SPEEDBOX har vi gjort det let at bestille nyt domæne og webhotel. Du kan købe begge dele samtidigt eller blot bestille et webhotel, hvis du allerede har et domænenavn.

Så snart du har bestilt, modtager du en e-mail med alle vigtige informationer. så du får hurtigt adgang til eget brugervenlige kontrolpanel.

 

Hvorfor er et hurtigt webhotel vigtigt?

Fordi dine kunder ikke gider lange ventetider.

 • 40 % forlader et website, der loader på 3+ sek.
 • Du mister 7 % af dine konvertering pr. sekund dit website loader.

 

Respekt for forskelle

Et webhotel bruges til at få en hjemmeside eller webshop online, men der kan være stor forskel på folks behov. Af samme årsag tilbyder vi forskellige størrelser og priser på vores webhoteller, så de er lette at matche til din løsning. 

Vi gør dog ikke forskel på sikkerhed, support eller drift, da vi mener alle har ret til hurtige og driftssikre hjemmesider. Derfor får du adgang til samme hurtige server, samme sikre backup plan og samme gode support - uanset hvilken pakke du har behov for.

Bestem selv med Cpanel

SPEEDBOX forsyner dig med verdens bedste kontrolpanel: Cpanel.

Cpanel er sikkert, brugervenligt og overskueligt struktureret, hvilket gør det nemt at holde styr på dine data. 

Som kunde hos SPEEDBOX får du naturligvis altid et nyt Cpanel til dit webhotel eller domæne, så du nemt får fuld kontrol over hjemmeside, e-mail, back-up, DNS etc.

 

 

Nem installation af CMS system

Så snart du har modtaget oplysningerne til dit webhotel, kan du straks benytte dig at den lette 1-klik-installation, hvor du blandt andet kan installere det populære WordPress.

På det bedste webhotel kommer kunderne selvfølgelig hurtigt online med deres hjemmeside, og det er også tilfældet hos SPEEDBOX. Vi vægter det højt, at vores produkt er elegant, brugervenligt og nemt at bringe i luften.

God kunderservice med gratis e-mail support

Bag det bedste webhotel gemmer der sig ikke kun rå data. Der gemmer sig et dedikeret mandskab med lang erfaring fra webbranchen, der svarer på dine e-mail supporthenvendelser - altid inden for 24 timer. 

Har du derudover behov for yderligere support, kan du investere i et supportabonnement til Prestashop eller WordPress, som vi har erfaring i inden for både udvikling og support.

Her tilbydes du både support pr. telefon og ved brug af Fjernstyring.

Gratis backup af dit website

Hvad ville det bedste webhotel være, hvis det ikke sørger for at passe på dine mange data?

Hos SPEEDBOX har vi altid en backup klar af dit website. Det gør det til en smal sag at komme online igen, hvis du har været ramt af uheld.

Har du særlige behov, kan du endda få tilpasset din egen personlige backup plan.

Ydelse og oppetid

Når du først er online, skal din udbyder groft sagt blot sørge for to ting: Ydelse og oppetid.

Navnet SPEEDBOX afslører, at vi leverer super hurtig webhosting, men hvad det måske ikke afslører er, at vi benytter sikre og stabile servere.

Vores serverpark er beliggende i moderne, brandsikre lokaler, og vores servere følger altid seneste standarder og teknologier. Det er din garanti for hurtig hosting og konstant oppetid.

Pssst...

Fik vi nævnt at vi er eksperter i Presteshop og WordPress?

Hvis ikke, vil vi skynde os at fortælle, vores hurtige webhoteller er skræddersyet til at håndtere særligt disse platforme, da de udmærker sig som de mest velvalgte CMS systemer til henholdsvis webshop og hjemmeside.

Benytter du et andet CMS system, skal du dog ikke frygte. SPEEDBOX har webhosting, der er gearet til at håndtere alle websites, der vil have optimal speed og oppetid.