SPEEDBOX er et hosting-firma, startet og drevet af hjemmeside- og webshopejere. 

Vi har mange års erfaring med at designe, udvikle og drive både hjemmesider og webshops, og har derfor prøvet at hoste løsninger hos stort set alle webhosting-udbydere i Danmark. Med den erfaring i bagagen har vi startet SPEEDBOX. 

Vores mission er, at vi leverer den mest komplette og brugervenlige webhosting i Danmark med nem adgang til e-mail support og gratis backup plan.

Hosting kan være indviklet, men vi har gjort det nemt!

Fortvivl ej, med SPEEDBOX's simple hosting plan kan alle blive hjemmesideejer. 

Vi har lavet en brugervenlig platform, så selv den mindst IT-kyndige kan finde ud af at hoste sin hjemmeside.

En hurtig server giver glade kunder

Ja, hos SPEEDBOX er vi af den overbevisning, at en hurtig server giver glade kunder. Ikke kun for SPEEDBOX, men også for dig. For det er dine kunder, der bliver glade når din webshop eller hjemmeside kører hurtigt, flydende og giver en positiv oplevelse. 

Vi har derfor stor fokus på at drive vores servere med henblik på load-tider og oppe-tid, så du er tilgængelig for dine kunder 24/7.

Safety first

SPEEDBOX tager sikkerhed alvorligt.

Vores serverpark er placeret i en top moderne og brandsikker bygning. Vi har 24 timers bemanding til at overvåge og sørge for optimal vedligeholdelse af vores servere, således de altid følger de nyeste teknologier og giver dig optimal performance.

 

Hvilken pakke har du behov for?

Vores pakker er skræddersyede, så du kan få den løsning, der matcher dine behov.

LILLE
MELLEM
STOR