Få fuld fart med webhosting fra SPEEDBOX!

Find dit domænenavn her


Vælg det rette webhotel

Lille webhotel

 • Sub-domæner: ∞
 • Plads til filer: 10 GB
 • Trafikgrænse: 100 GB/mdr.
 • E-mail adresser: ∞
 • System: Linux / php
 • E-mail support: Ja

100/måned

Stort webhotel

 • Subdomæner: ∞
 • Plads til filer: 50 GB
 • Trafikgrænse: 300 Gb/mdr.
 • E-mail adresser: ∞
 • System: Linux / php
 • E-mail support: Ja

400/måned

checkmark Hurtigere hjemmeside

checkmark Mere brugervenligt

checkmark Højere konvertering

Hvorfor webhosting hos SPEEDBOX?

Fordi en langsom hjemmeside giver tomme indkøbskurve og irriterede kunder.

 • 40 % forlader en hjemmeside, der loader på 3+ sek.
 • Du taber 7 % af dine konvertering pr. sekund din side loader.

 

Tag selv kontrol!

SPEEDBOX er bygget på de bedste systemer i verden. Det giver dig maksimal brugervenlighed.

Din konto hos SPEEDBOX er nem og overskuelig. Du finder nemt alle oplysninger, du har brug for. Lige fra webhoteller til domæner og fakturaer m.m.

 

Har du brug for hurtig dansk webhosting, der giver lynende load tid og glade kunder? Så læs med her.

Lige nu spørger du måske dig selv: ”hvorfor giver hurtig webhosting glade kunder?”. Det gør det fordi, dine kunder bliver glade, når:

 • Din side loader hurtigt
 • Din side kører flydende.

Det giver ganske enkelt en positiv oplevelse, når dine kunder benytter en velfungerende side, der både både signalerer professionelisme og troværdighed - to nøglefaktorer for e-handels sider.

Webhoteller med hele pakken

SPEEDBOX bruger verdens nemmeste kontrolpanel: Cpanel.

Det gør det nemt at styre hjemmeside, mail, kalender, DNS, Back-up og meget mere. Vi opretter altid et nyt Cpanel til dit webhotel eller domæne.

Hos SPEEDBOX har vi i det hele taget gjort det nemt at finde et webhotel, der matcher dine behov. Uanset hvilken pakke du vælger, får du - foruden førnævnte - altid:

 

Nem installation - med bare ét klik!

Med vores smarte 1-click install kommer du online med din nye hjemmeside allerede kort tid efter, du har modtaget informationerne til dit nye webhotel.

Du kan vælge blandt de mest brugervenlige og anvendte CMS systemer, som eksempelvis Drupal, Joomla! og naturligvis WordPress.

Gratis e-mail support

Har du brug for hjælp, så er vi der for dig.

Vores koncept bygger både på lynhurtig webhosting og lynhurtige svar fra vores supportafdeling. 

Vi svarer på dine spørgsmål inden for 24 timer, og præsenterer kun de bedste løsninger. 

Gratis backup

Der kan ske meget med dine filer, og derfor er det altid godt at have en backup – og bare rolig, den tager vi helt automatisk for dig. Hos SPEEDBOX vægter vi nemlig sikkerhed højt.

Back-up planen er sat op til at køre automatisk og har ikke indflydelse på din hjemmesides hastighed - den forbliver nemlig nemlig høj, mens dine data forbliver i sikre hænder.

Har du i øvrigt særlige behov til en backup plan, kan vi skræddersy den efter dine ønsker.  

Webhosting med dansk IP

Vores servere står  i moderne, brandsikre faciliteter.  Sikkerheden er i top i den døgnbemandede bygning, og serverne vedligeholdes og opdateres altid med seneste teknologier.

VI har tilknyttet dansk IP til vores servere, så der er kohærens mellem denne og din hjemmesides såkaldte Top Level Domain, der typisk vil være dansk.

Dette af den simple årsag, at det er en god SEO praksis.

Mulighed for at få supportabonnement til Prestashop eller WordPress

Vil du have øjeblikkelig hjælp, når der brænder på? Så har du mulighed for at vælge et supportabonnement til Danmarks bedste Prestashop- og WordPress support.

Vi har i adskillige år både udviklet og ydet professionel support til netop disse systemer, og hjælper selvfølgelig også dig.

Med et supportabonnement får du dit eget akutte nummer til dygtige fagfolk, der hjælper dig med alle dine udfordringer. 

Moderne forståelse for webhosting: Tid er penge

Som kunde hos SPEEDBOX gør vi alt for, at du forbliver en glad kunde. Det job er vi overbeviste om, vi gør lettere, når vi sørger for at give dig de bedste forudsætninger for selv at have tilfredse kunder, hvilket du blandt andet får ved at give dem den bedste oplevelse på dit website. 

Desuden ved vi, hvor vigtigt et aspekt hurtige load tider er blevet for professionel e-commerce. Ikke bare for SEO (Google vægter hastighed som rangeringsfaktor), men også i forhold til afvisningsprocent og konvertering.

Vidste du eksempelvis, at kunder i dag forventer, din side indlæses på 2 sekunder? Går der derimod 3 sekunder, vil du ca. 40 procent af brugerne forlade siden igen, og herefter flere og flere pr. ekstra sekund. Ligeledes forsvinder 7 procent af dine konverteringer pr. ekstra sekund, brugerne skal vente på at siden loader. Hosting med hurtig load tid er med andre ord enormt vigtigt for en hjemmesides evne til at omsætte og konvertere.

Load tid står dog ikke i et 1:1 forhold med webhosting, da filernes størrelse, programmering m.m. har stor betydning, men hvis du vil have de bedste forudsætninger for et hurtigt webunivers, så skal du naturligvis have hurtig webhosting fra det bedste webhotel.