Et domæne er som et fingeraftryk

Start med det rigtige her!

Eller bestil webhotel nu

Lille webhotel

 • Sub-domæner: ∞
 • Plads til filer: 10 GB
 • Trafikgrænse: 100 GB/mdr.
 • E-mail adresser: ∞
 • System: Linux / php
 • E-mail support: Ja

100/måned

Stort webhotel

 • Subdomæner: ∞
 • Plads til filer: 50 GB
 • Trafikgrænse: 300 Gb/mdr.
 • E-mail adresser: ∞
 • System: Linux / php
 • E-mail support: Ja

400/måned

checkmark Hurtigere hjemmeside

checkmark Mere brugervenlig

checkmark Højere konvertering

Hastighed er altafgørende! 

 

 

 • 40 % forlader en hjemmeside, der loader på 3+ sek.
 • Du taber 7 % af dine konvertering pr. sekund din side loader.

 

Brugervenlig og gennemskuelig interface

Brugervenlighed er vigtigt. Derfor har SPEEDBOX valgt at arbejde med nogle af de bedste systemer i verden.

Som kunde hos SPEEDBOX er din konto både nem og overskuelig. Det gør det let at finde dine webhoteller, domæner, fakturaer m.m. 

 

Verdens bedste kontrolpanel

SPEEDBOX giver dig fuld kontrol over din hjemmeside, mail, kalender og meget mere - endda med verden mest brugervenlige kontrolpanel, nemlig Cpanel.

Kontrolpanelet er tilgængeligt fra din konto, og vi opretter helt automastisk et nyt til hvert webhotel eller domæne, du har hosted hos os. Det gør det ekstra let at holde overblik, styre DNS på dit domæne, oprette nye mail-adresser, tage back-up og meget mere - præcis når det passer dig.

Perfekt til Prestashop

Teamet bag SPEEDBOX er eksperter i Prestashop og har derfor også sørget for, at vore servere ikke kun virker til alle PHP baserede systemer, men er toptunede til Prestashop. Sidder du derude med en Prestashop og har brug for en professionel og stabil host, så er SPEEDBOX det helt rigtige valg i forhold til optimal load-tid og perfekt drift.

Husk at du med et stabilt og hurtigt webhotel øger din konvertering betydeligt og opnår bedre SEO resultater. Derfor er webhotel og hosting er sted, du absolut ikke bør spare, hvis du er en professionel e-handels mand med ambitioner.

… og perfekt til WordPress

Foruden Prestashop har vi en stor kærlighed til WordPress. Vi har derfor også sikret at vores servere er skarpt tunede til at hoste din WordPress side. Hvad enten du har en blog eller en hjemmeside med et e-handelssytem som eksempelvis Woocommerce, så er SPEEDBOX et stensikkert valg, når du skal finde nyt webhotel til dit website.

Du kan endda installere WordPress med vores "1-Click install" fra alle vores løsninger. "1-Click install" er både nemt og brugervenligt, men skulle du have brug for hjælp, giver vi naturligvis en hjælpende hånd.

1-Click install

Med ”1-click install” kommer du nemt i gang med at bruge dit webhotel. Den smarte ”1-click” installation gør det nemt at vælge og installere et af mange populære CMS systemer - som eksempelvis WordPress., Joomla! og Drupal.

Det betyder, du kan have en fuldt funktionel hjemmeside i luften allerede kort tid efter, du har bestilt dit webhotel hos SPEEDBOX.

Hvis du ikke har gjort dig erfaringer og personlige præferencer inden for et CMS system, kan vi anbefale det populære WordPress - et af verdens største og mest brugervenlige systemer.

Hos SPEEDBOX får du en WordPress hjemmeside op at køre på dit webhotel med ganske få klik.

Gratis mail support

Vores koncept er bygget på kvalitet og service. Derfor er gratis support en fast del af dit webhotel.

Med vores smarte bruger-interface gør vi det nemt at tage kontakt til en af vores dygtige supportere og få løst dine udfordringer hurtigt. Vi svarer altid inden for 24 timer, oftest endda indenfor for få minutter. Vi ønsker, du får en god oplevelse som kunde hos SPEEDBOX, og derfor har vi også sørget for, at vores support ticket system er så nemt og brugervenligt, at du hurtigt kan danne dig et overblik over dine henvendelse og sende nødvendig info til os.

Vi svarer dig altid med kompetent rådgivning og det rette løsningsforslag.

 

Stærkt backup system

Dine filer er i trygge hænder hos SPEEDBOX.

Vi tager dagligt en backup af dit webhotel - helt uden beregning. På den måde kan vi altid genskabe din hjemmeside eller webshop, hvis uheldet er ude.

Backup planen er helt gratis, kører automatisk og påvirker ikke hastigheden på din hjemmeside. Hastigheden forbliver nemlig skyhøj, mens dine data bliver gemt og sikkert opbevaret.

 

 

Du skal kort fortalt have SPEEDBOX fordi...

Et webhotel hos SPEEDBOX kører med gratis backup plan, tilbyder nem installation af populære CMS systemer, har ekspert-support og naturligvis giver de bedste load-tider til din hjemmeside eller webshop.

Hvad enten du skal have webhosting til en privat blog eller en stor plads- og hastighedskrævende webshop, er SPEEDBOX det rette valg.

Som navnet antyder, tilbyder vi webhosting uden lange ventetider. Lange ventetider er nemlig ikke bare noget, der skræmmer kunder væk, men også et af de parametre, Google ser skævt til, når søgemaskinen tildeler rangering i resultatoversigten. En langsom hjemmeside forringer eller umuliggør med andre ord avancering i resultatoversigten. Derved opnår din hjemmeside eller webshop aldrig din sit reelle potentiale i forhold til konverteringer og indtjening - og hvad er så hele pointen?

SPEEDBOX er et hosting-firma startet og drevet af hjemmeside- og webshop ejere. Vi er derfor udmærket klar over, hvilke krav både kunder og søgemaskiner stiller til et moderne webhotel i kraft af load-tider og oppetid.